Wie zijn wij en wat doen wij

Wat is de NNOC

De Noord Nederlandse Orgelmakers coöperatie is een bundeling van vijf kleine zelfstandige ervaren orgelmakers, die de noordelijke provincies bestrijkt.

Doel / filosofie

De individuele zelfstandige orgelmaker kan voordelig gebruik maken van een andere zelfstandige collega, zowel in kennis als in capaciteit. Dit geeft naar de klant een vertrouwd gevoel. De klant heeft dus de garantie dat de werkzaamheden èn kwalitatief goed, èn op tijd gereed zullen zijn. 

NNOC kennis

De NNOC heeft op dit moment 5 zelfstandige orgelmakers in de coöperatie. Iedere orgelmaker heeft zijn eigen specifieke vaardigheden; het uitwisselen van elkaars vaardigheden kan in een aantal gevallen een zeer welkome uitkomst zijn!

Zo heeft de NNOC alle disciplines in huis wat betreft het orgelmakersvak.

NNOC capaciteit

Door een flexibele instelling zal de orgelmaker altijd bereid zijn, zijn mede coöperant(en) te helpen om opdrachten zo goed en zo snel als mogelijk te kunnen voltooien. 

NNOC diversiteit

Een scala van disciplines komt door het samenwerken van individuele orgelmakers bijeen: van mechanische, elektro-pneumatische of rein pneumatische orgels en alles wat er bij komt kijken. Ook voor interieurwerk, zoals een liturgisch centrum in de kerk, wij beschikbaar. Zelfs authentiek smeedwerk, hout marmeren en verguldwerk is bij ons in goede handen! 

De leden

André Bolhuis - orgelmaker/meubelmaker www.andrebolhuis.nl

Henk van der Luyt - schilderkunst/ontwerper/orgelmaker

Eento Meijer - meubelmaker/orgelmaker

Maarten Oranje - intonateur/stemmer/adviseur

Henk Smith - bestuurder/boekhouder

Met deze groep mensen zijn we vanaf april 2013 operationeel en voeren we reeds projecten uit vanuit de coöperatie.

Nieuwe leden zijn hartelijk welkom als ze zich kunnen vinden in dit concept en het respecteren.